Vrijwilliger worden?

Vrijwilliger worden bij Stichting Swing?

Wij van Stichting Swing zetten ons in om vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking te organiseren. De gehele organisatie bestaat uit vrijwillige medewerkers.

Bij de doelgroep, mensen met een verstandelijke beperking, kun je denken aan een volwassene met het denkvermogen van een kind. Ondanks dit gegeven hebben zij geen verzorging nodig en zijn zij zelfredzaam.

Ben jij enthousiast, houd je van sociale contacten, van dansen, muziek of biljarten? En wil je graag mensen met een verstandelijke beperking begeleiden, dan zijn wij op zoek naar jou!

Onbetaalbare ervaring

Iedere week worden er in omgeving Breda meerdere activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking georganiseerd. Gezellige activiteiten waar deze mensen heel erg veel plezier aan beleven! Deze activiteiten zijn niet mogelijk zonder de begeleiding door enthousiaste vrijwilligers. Mensen die het leuk vinden om samen met de deelnemers deel te nemen aan de activiteit. Om een helpende hand te bieden, samen te lachen en te praten. En om samen iets te leren. In sommige gevallen van de docent, maar vooral van elkaar!

Kortom, inspirerende ontmoetingen met bijzondere mensen; ‘een onbetaalbare ervaring’.

Interesse?

Heb je interesse om vrijwilliger te worden bij een van onze activiteiten? Neem dan contact met ons op of kom een keer langs om het zelf te beleven!

Inschrijven Vrijwilliger